Leie lokale?

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du noe du skal feire?  Rundt tall, barnedåp, konfirmasjon, et festlig lag?

Vi har lokale i landlige omgivelser. Låven er renovert og funksjonell til selskapelighet. Her kan du hilse på dyr, rusle i drivhuset, sitte i hagen eller bare kose deg inne.

Vi leier ut vårt trivelige lokale til den anledning du ønsker. Vi har kapasitet til 35-40 stk til fest.

Bedrifter: Ønsker din bedrift å gjennomføre en ny og annerledes kursdag? Med integrert aktivitet i god “Farmenstil”?

Vi har mulighet for ulike aktiviteter. For eksempel Bodjaturnering, hesteskokast, staurbæring, eller man kan rusle i drivhuset, være med på aktiviteter knyttet til dyrking og dyrestell. Det er mange muligheter-Hvem vet- kanskje dukker det opp noe uventet iløpet av dagen?

Vi samarbeider med flere av våre dyktige restauranter i Lillesand. Her kan vi bestille det du måtte ønske av deilig mat- fra det tradisjonelle til det mer utradisjonelle. Vi har svært god erfaring med kvaliteten på catering fra våre leverandører. God mat, delikat servert og levert til tiden!

Denne våren har vi et nytt tilbud i samarbeid med Restaurant “Hos Oss”  på fiskebrygga i Lillesand. Dere kan for eksempel starte med seminar med lunsj på gården om formiddagen- bli hentet i Rib og kjørt til Lillesand- få en vakker tur gjennom hjertet av Blindleia, enten i full fart for de fartsglade, eller en rolig tur med historiefortelling underveis. Dagen kan for eksempel avsluttes med en god middag i restauranten.

Eller- man kan starte i Lillesand, komme i Rib til gården, og for eksempel ha felles matlaging med profesjonell kokk her på gården.

Høres dette fristende ut? Ta kontakt for tilbud- Mulighetene er mange!

Vi tar i mot 15-20 til kurs/konferanse. Vi har AV utstyr tilgjengelig.

 

Minnestund: Har du mistet en du er glad i? Det er fint å ha minnestund i rolige, fine omgivelser. Vi tar oss av alt det praktiske for deg hvis du ønsker det. Vi har plass til 35-40 stk.

 

Ta kontakt med oss for pristilbud!