Demens eller Kognitiv Svikt?

Dagtilbud

Bor du i Lillesand kommune? Har du eller en av dine nære eller kjente fått en Demensdiagnose? Har vansker med at hukommelsen svikter og det er utfordrende å leve som før?

Fra september 2018 starter vi i samarbeid med Lillesand kommune opp Dagtilbud for mennesker som har fått en Demens eller kognitiv svikt diagnose.

Tilbudet er ment for deg som bor hjemme, men har lyst til å ha et tilbud på dagtid som er stimulerende og rikt på opplevelser. På gården blir du med i de daglige aktivitetene knyttet til dyrene og drivhus, arbeid med ved osv. Måltid og fellesskap rundt bordet er viktig hos oss. Dagen starter med frokost, senere lager vi felles varm lunsj, og avslutter dagen med en kaffekopp.

Gode opplevelser, ro i sjela, fysisk aktivitet, frisk luft og daglig stimulering av alle våre sanser er viktig for oss. Daglig nyheter og avislesing er viktig og vi bruker bilder og musikk aktivt i dagen. Kort sagt- vi ønsker du skal ha en god opplevelse av å tilbringe dagen hos oss!

Tilbudet er åpent ukentlig (mandag, tirsdag og torsdag). Det er plass til 6 deltagere pr dag. Lillesand kommune er ansvarlig for søknadsskjema, og å ta en prat med deg og dine pårørende for å gi nødvendig informasjon og vurdere søknaden.

Er dette noe for deg - Velkommen til å ta kontakt med Lillesand kommune eller oss ved Levende Gård.

Kontaktperson i Lillesand kommune:  Kjersti Tøien tlf 90154471, eller e-post:  kjersti.toien@lillesand.kommune.no